2018. július 12., csütörtök

A FIDESZ egyik legzseniálisabban buta szellemi vezére, Szájer elvtársuk
nyilatkozott a minap. Bár ne tette volna!

A saját magának is ellentmondó szellemóriás egyrészt közli, hogy a sokszínűségnek nincsen valódi tartalma, úgy mint a soknemzetiségű Európának, mint az a narancsos bolsevikok (aka "többség") mindennapos megnyilatkozásaiból kiderül, másrészt ezt a "tartalmatlan" többséget állítja szembe a Google-el, Microsofttal, illetve a Facebookkal - nota bene: 3 darab - bármilyen tőkeerős, de mégis csak - gazdasági vállalkozással.

Csodálkozásának ad hangot, hogy hogyan lehetséges, hogy az Úniót - a több nemzetiségű Európában - "olyan dolgokra akarják rávenni", amelyekhez az Únióhoz szerződéssel csatlakozó - azaz alapértékei mellett magukat népszavazással is elkötelező - államok mai vezetésének nem fűlik a foga.

Azt, hogy Orbán Viktor milyen tapasztalt hazudozó, mindannyian tudjuk, és ő maga is felhívta rá a figyelmet már jó régen a "ne azt nézzék, amit mondok..." kezdetű kijelentésével. Mellesleg egy bolsevik típusú pártban a vezér dicsérete kötelező kör, Szájer elvtárs, ezt minden Önnél és társainál pár évvel tapasztaltabb ember látja.

Egyes FIDESZ-es "politikusok" régi nem is kommunista, hanem bolsevik szokás alapján rendre megpróbálják rákényszeríteni a "zemberekre" elképzeléseiket, és ha nem sikerül, akkor az Amerikei Egyesült Államok kongresszusánál jelentik föl a velük szemben állókat, amint azt a Szájer elvtárs főnöke is tette. Nem a házmesternél van a kulcs, Szájer elvtárs!

Igen, Szájer elvtárs, ma Európában mindenki odafigyel Orbán Viktorra, mint az Európai Únió alapértékeit legerősebben támadó, és akláaknázó politikusra. Bár néha elnézően leosztanak neki egy-egy taslit vagy kokit az "itt jön a diktátor" kedélyeskedő megjegyzés kíséretében, de mindenki tudja, hogy arra az emberre  semmiben nem lehet számítani, aki saját hatalmi érdekei szerint minden aláírt, népszavazással elfogadott, vagy konszenzussalmegerősített kérdésben bármikor megváltoztathatja - és meg is változtatja - véleményét. Még szerencse, hogy az ország mérete, és főként Orbán Viktor politikai teljesítménye csak a "már megint köhög a bolha" hatást váltja ki a világban, ha a láger építésektől eltekintünk.

Orbán Viktor elmúltnyolcévének hatása Magyarországra:
175 km szögesdrót kerítés,
-a bolsevik, tiltott határátlépést szankcionáló jogszabályok visszahozatala,
-Néhány focistadion,
-egy kihasználatlan vasúti vonal,
-rothadó egészségügy,
-magánrepülőzés focimeccsekre adó- és vagyoncsalással, valamint tiltott ajándék elfogadása: passzív korrupció
-fél millió külföldre menekült magyar állampolgár.
-magyar állampolgárok bebörtönzése életvitelszerű ország közterületén való tartózkodásuik miatt



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés jóváhagyás után kerül megjelenítésre.