2018. július 10., kedd

Híreket olvasgatva

Megindult a leszámolósdi a bolsevik pártban. Minden bolsevik típusú párt eljut eddig a pontig, de különösen intenzívvé válik a kiszorítósdi, amikor zsebre megy a dolog.
A NER kultúrbolsevikjai pofozzák egymást, röpködnek az "áruló"-k, mint amikor megindul a küzdelem a sakálok között a zsírosabb falatért. A leterített dög a magyar kultúra. A Zsenmin Zsipao (Magyar idők) is beszállt a Kulturkamfba - mit beszállt! egyik motorja a Kulturális Forradalomnak - igen, a Fülkeforradalom átcsapott Kulturális Forradalomba, előbb-utóbb meglesz a Nagy Menetelés is? A szar írók, úgy tűnik, egy évtizeddel az SZDSZ halála után még mindig frusztrálva érzik magukat, noha réges-régen a Párt vasöklei szabják meg, milyen szart egyen a magyar: mint minden jó bolsevik párt hűséges képviselőihez illik, saját híveiket árulózza a Párt vasökle, és saját híveit mocskolja az állam - Orbán Viktor - előtt. Hiszen ma már nincs olyan állami intézmény, amelynek élén ne Orbán Viktor személyes jóváhagyása nélkül ülne vezető, így a támadás szimpla és mocskos kamarilla harc. Ez az idő minden bolsevik pártban elérkezik előbb-utóbb.

Támadják a szőrös disznót, akinek hűbére a TV2, támadják az Opera hűbérurát, támadják a pártállami Petőfi Rádiót, támadják a kiugrott tiszteletes embertelenségi minisztériumát - noha most már más a vezetője -, a párthűbér birtokká vált MTI-t, A színházakat, a PIM-et, stb.

Mint látszik, a bolsevikok most is a közpénzekre ácsingóznak, hiszen képtelenek munkából megélni.
Orbán elvtárs világosan megmondta, itt az ideje a kulturális polgárháborúnak: ki kell rekeszteni a baloldali  értelmiséget.  A koncentrációs táborokat ugyan még nem említette, de Fekete Péter elvtárs már dolgozik a Kulturális Bizottságban rajta.
L. Simon elvtárs is beszállt a pofozkodásba. Ballibezik, majd Pestisrácozik kicsinyég, csak, hogy kifejthesse ő méltóbb az állami csecsre, mint mások. Ahelyett, hogy dolgozna...

De becsületére legyen szólva,  kénytelen megállapítani, hogy a narancsbolsik között bizony kevés a tehetséges,  vitaképes, kiművelt ember... Hiába: szarból nem lehet várat építeni. Marad a vályú előtti tülekedés, noha a moslék egyre kevesebb.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés jóváhagyás után kerül megjelenítésre.