2018. június 13., szerda

Állami szintű lopás

Orbán és kormánya lop mint az állat, ezerrel.
Ki van zárva, hogy az EU-s pályázati pénzek, a túlárazott közbeszerzések, amelyeken egyetlen pályázó indulhatott, és amelyek 14-15 milliárddal kerülnek többe a kiírásnál, ne csorgatnának vissza
a pályázatot kiíróknak, és végső soron a miniszterelnöknek.
Ha ugyanis minden feltárt csalás tiszta szívű, jó szándékú tévedés lenne, akkor a miniszterelnöknél nagyobb idióta balfasz nem élne a világon, őt meg nem kifejezetten naiv hülyeként ismerhettük meg már a sárazsadány-szárhegyi tokaj kft esetében sem, sőt már a közpénzből székházat, székházból kőbányát ikonikus tranzakció keretében sem.
Miután a büntetés nem az, hogy az elsíbolt pénzt vissza kell fizetni - persze beszarni akkor sem kellett volna, hiszen nem a miniszterelnök vagy Mészáros elvtársa vagyonából, hanem például a nyugdíjalapokból fizetnénk ki -, hanem  annyi, hogy a csalásokkal kevesebb pénzt kapunk eztán, minden nagyon fasza. A suska a zsebben, és ott is marad.
A többi meg dögöljön és kussoljon. Majd kiszúrjuk a szemüket Erzsébet utalvánnyal, amelyet beválthatnak a mészáros&orbán  társaság boltjaiban.
Fölmerül persze, a kérdés, hogy alkalmas-e egy olyan kormány az adminisztrációra, amelynek működése egyetlen félévében  40-45 milliárd forinttal több pénzt lopnak el a betervezettnél?

Persze, tudjuk, hogy ami a hétköznapi polgár szemében bűncselekmény, az a FIDESZ hivatalos politikája, amint azt értelmiségi megalapozójuk Lánczi elvtársuk kifejtette.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés jóváhagyás után kerül megjelenítésre.