2018. október 9., kedd

KulturKampf

Kultúrharc folyik a magyarság ellen - írja az MSZMP KB Társadalompolitikai Intézetének KISZ-tag kutatója, Kövér László elvtárs, aki a vöröset kifakult vörösre cserélte, és milyen igaza van!

Hiszen a FIDESZ kultúrharcot folytat a magyarság ellen, olyan méretűt, amilyenre az 50-es évek közepe óta nem volt példa. Folyton azokat támadja, akik a magyarságot Európában a szomszédos népek közé ágyazva képzelik el. A magyarság európai léte: az európai Magyarország elleni kultúrkapmf változó eszközökkel és erőkkel, az államhatalom adminisztratív erejével és pénzügyi eszközökkel is megtámogatva folyik. Emberek tűnnek el süllyesztőkben, míg mások a csúcsokra emelkednek, hatalmas - a kultúra parányi szeletéhez képest hatalmas - pénzek mozognak, újságok, hírszolgáltató- értelmező centrumok szűnnek meg tollvonással vagy színfalak mögötti utasítások nyomán eszközölt felszámolásokkal.

Ez a kulturkampf támadja az emberi öntudatot, azokat, akik a szabadság, egyenlőség és testvériség örök európai eszméit kívánják erősíteni, támadja a kereszténység évezredes alapjait, noha elindítói és fenntartói hatalom- és gazdasági gyarapodásuk érdekében megpróbálják még az alkalmazott ideológia  bemocskolását is: a kereszténység eszméit használják bunkósbotként - a keresztények az állampolgárok - ellen. Még jól emlékszünk az akkor szakállas hőzöngő - mára kenetteljes főpappá alakult - néptribunus "térdre csuhások!" beszólásaira, vagy a köteles bolsevik haver gyávaságból eltagadott kötél-kínálgatására mindenki számára, aki az újbolsevizmusban kivetni valót találna.

Mintha a régi bolsevikok foxi-maxin szerzett tudását kamatoztatnák - és ez valójában így is van:  érdekes módon a mai kultúrharc irányítói, kirobbantói és haszonélvezői ugyanazoknak az egykori  bolsevikoknak leszármazottjai - szellemi és sokszor vér szerinti örökösei is - akik ezt a harcot az 1950-es években már eljátszották, majd egyszer már katasztrófa szélére vitték az országot.
Ha jól végignézünk rajtuk, mindenhol találunk egy községi kommunista párttitkárból lett vállalkozó papát, egy MSZMP párttitkárságot, egy Hazafias Népfront - tisztviselőséget vagy éppen egy MSZMP Központi Bizottság közvetlen irányítása alatt állott Társadalomtudományi Inézeti gyakornoki állást.

És mindez nyílt titkok.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés jóváhagyás után kerül megjelenítésre.