2013. október 20., vasárnap

H Béla esete

H Béla budapesti hajléktalan 11 év fegyházat kapott a keresztyén emberek emberséges kormányának kommunistákénál is kegyetlenebb - mert a magántulajdon szentségét még az emberi életnél is jobban védő - törvényei szerint, mert egy másik köztörvényes bűnöző aka hajléktalan társától elrabolta annak paplanját. Jóllehet csakúgy, mint Orbán Viktor miniszterelnök ("csak arra vigyázzunk, ne mi nyerjük a legtöbbet"), kiosztott néhány sallert és kokit, mielőtt megszerezte volna a paplant, nem úgy, mint neves párja, aki csak pofázott sallerről és kokiról, de csak azoknak meri és azoknak képes kiosztani, akik nem képesek (még) visszaadni neki egyetlen hatalmas, mindent padlóra küldő ökölcsapással.
H Béla büntetését teljesen igazságosnak tarthatjuk, mert egy paplan elrablása keresztyén alapokon nyugvó ejrópai (igaz mostanság inkább Ázsia felé tendáló) államunkban sokkal nagyobb vétség (lásd: "vágassék le annak a keze...."), mint az emberi élet brutális kegyetlenséggel történő elvétele, valamint másfél millió állampolgár megtakarított pénzének eltulajdonítása együttvéve, hiszen a 11 év fegyház pontosan ugyanaz a büntetés, mint amelyet Pártunk és Kormányunk narancsos bírái egy éve egy pápai emberre szabtak ki annak elvetemültsége miatt, miután benzinnel leöntötte majd felgyújtotta élettársát. Mindebből az látható tehát, hogy Pártunk és Kormányunk törvényhozása igenis legalább annyira szívén viseli az emberek sorsát, mint életkörülményeit, hiszen paplan nélkül mégsem alhat az utcán senki sem (igaz, paplannal együtt sem, hiszen az utcán alvás is köztörvényes bűncselekmény).
Orbán Viktor rendszere kétféle "zembert" ismer: jót és rosszat. Jó az a zember, amelyik vasárnaponként templomba jár és részt vesz a békemeneten, ahol elítéli a rossz embert, aki mindenki más.
H Béla hajléktalan immár nem a bűnelkövetők paradicsomában él, hanem többszörösen visszaeső lévén (hatszáz forintot is eltulajdonított) többszörös életfogytiglani büntetéssel váltotta meg jegyét a narancsbolsevizmus paradicsomába. Mire kikerül onnan, hazánk immáron tejjel-mézzel folyó kánaánná válik a még szabadlábon lévő narancsbolsevikok számára. A többi úgyanis megy utána a börtönbe, hacsak nem a harmadik földosztás, a trafikbiznisz vagy más nagyszabású narancsos társasjáték haszonélvezője lesz (mondjuk a nyugdíjalapból visszafizetett tartozás kifizetéséért járó prémium jogos és boldog tulajdonosa).

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés jóváhagyás után kerül megjelenítésre.