2014. április 21., hétfő

És aki körön kívül...?

És aki körön kívül (is?) tartja magát, az meg nem lehet magyar, mert automatikusan "idegen érdekek szolgája"... Sőt: "kiírta magát a társadalomból". Pedig még csak meg sem említett olyasmit, hogy "csuhások térdre!". Egyébként pedig: van itt orosz, és kínai kör is, egyre erősebben. Az nyilván nem az ördögtől való.
Kedves barátaim: látni kellene, hogy csak attól függ, hogy milyen színűnek mondanak egy kört, hogy kinek a zsebébe folyik belőle a pénz. Ahol jobban fizetnek, az az egy igaz oldal, ez az "elmúlt 20 évben" penetránsan (= áthatóan bűzlő módon) bebizonyosodott minden "eszmeileg stabil" szájtépőről. Ez a játék kizárólag a tőkét szolgálja, mindegy, hogy milyen szín alatt, lehet az kínai vörös, vagy magyar narancs, egy kutya: ugyanolyan nemzetközi = internacionalista tőke. Sőt, még az eszmei hátraarcok mögött is csak érdekeltség váltás áll. Akkor is, ha mást hazudik  magáról (vagy némileg megengedőbben: magának is) a hátraarcban hívő.
Ennyit a körökről meg háttérhatalmakról. Engem most az előtér hatalom jobban idegesít, amely még a gyerekeim udvarlási szokásait is kormányzati "támogatással" szeretné ellátni (ez mai hír). A jövő hónapban már azt is megmondja valaki, hogy hányszor, mikor és milyen módokon kell szeretkezni? Nem kizárt.

Én nem a kör közepén állok. Meg is látszik rajtam.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés jóváhagyás után kerül megjelenítésre.