2017. szeptember 14., csütörtök

A mániás hazudozó

Mára kiderült, hogy a nemzetbiztonsági Bizottság FIDESZ-es elnöke simán hazudozik olyasmiről, amiről szó nincs. Miért is meglepő ez? A hatalmon lévők - különösen azok, akik ilyen-olyan érdekek miatt titkosított információk birtokában vannak - rendszeresen hazudoznak mindenfélét, vagy, mert érdekeik ezt kívánják, vagy csak azért, mint az óvodások a homokozóban - hogy butaságuknál kicsivel fontosabb embernek tűnjenek a többi óvodás előtt.
Hogy Németh Szilárdnak miféle (anyagi) érdeke fűződik a hazugságaihoz, az (még) nem tudható, noha, mint tudhatjuk, a hazug ember és a sánta kutya könnyen összekeverhető.
Ellenben az biztos, hogy a homokozó már megvolt.
Mellesleg az MSZMP KB intézetének egykori alkalmazottja, a bajszos dobta be még tavasszal az  utcai zavargásokat, amelyek csak egy célt szolgálhatnak: a rendkívüli állapotot.
Feltehetően  gőzerővel folyik előkészítésük - ami nem mellesleg hazaárulás -  csakúgy, mint ahogyan egyszer már megszervezte Ártunk és Orbánunk 2006-ban is az utcai zavargásokat.
Szilárd elvtárs saját hazugsága szerint - tipikus bolsevik tempó - egyszer már jogtalanul utasította a titkosszolgálatokat alkotmány - illetve mit is beszélek:  alkotmánya nincs Magyarországnak - alaptörvény-ellenes lépésre: a "Soros-hálózattal" "együttműködő" szervezetek nevének listázására
és tevékenységük "átvilágítására". Az elvtárs akkor is kamuzott: sem joga sem lehetősége nincsen az elvtártsnak ilyen utasítást kiadni. Egyrészt, mert nem utasíthat semmiféle titkosszolgálatot, másrészt,
mert "kérése" - mint "kiderült", amikor saját maga vallotta be hazugságát:  "Közvetlen utasítást intézkedésre soha nem adtam". Nem mellesleg még "kérése" s alaptörvény-ellenes.
Szép kis nemzetbiztonság az, amelyik vezetője össze-vissza hazudozik,  és az állampolgárok megfélemlítésében: a civil szervezetek: az állampolgárok alaptörvény által biztosított jogai alapján működő szervezetek  - éli ki óvodás játékait.
Fölmerül a kérdés: vajon éppen ennek a mániás hazudozónak kell azon a helyen lennie? Nem kellene inkább a Vidám Parkban dolgoznia bohócként?

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés jóváhagyás után kerül megjelenítésre.