2017. július 28., péntek

Ez igen!

Az Orbán kormány úgy építi a jogszerűséget Magyarországon, hogy az Igazságügyi Minisztérium államtitkára olyasmiket nyilatkozik, hogy a bíróság döntése után sem kell már úgysem betartani azt a határozatot, amely miatt a bírósági eljárás megindult, hiszen annak hatálya megszűnik.
Ez tulajdonképpen azt is jelenti, hogy kormányunk szerint a magyar állampolgároknak is szükségtelen betartani bármilyen törvényt, amelyet a FIDESZ-parlament szavazott meg, ha addig tudják húzni a bírósági eljárást, amíg a FIDESZ-parlament és kormány meg nem szűnik, hiszen utána úgyis hatálytalanná válik minden FIDESZ-törvény, így azok nem-betartása úgyis jogszerű lesz.

Ki kellene már baszni ezt a bolsi kormányt a hatalomból, amelynek miniszterelnöke egy idegen országban szokta ismertetni saját hazájával a jövőre vonatkozó hagymázas rémálmait, állítólagos külügyminisztere  oda szarik a szájával, ahonnan a kaját kapja, és minden egyes fészekbe belerondít.
Undorító, disznófejű nagyura pedig sorban mondja a nagyobbnál nagyobb baromságokat, lévén most ő az ügyeletes idiótája a másik köcsög helyett, aki saját - és bolsi párttársainak - nagyobb üdvére képes volt bedönteni saját hazája valutáját.

 Időszerű lenne ezt a büdös bandát úgy kivágni, hogy taknyán csússzon ki ebből az országból, mert még egy évtized, és észak-Koreában találhatjuk magunkat a kibaszott, aknamezővel dúsított szögesdrót kerítésükön belül. Javaslom egyébként a Ceaucescu-terápiát a tolvaj-rablóbanda vezetői számára.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A megjegyzés jóváhagyás után kerül megjelenítésre.